Компанія “ВДМ Груп” – лідер ринку комплектуючих меблевої галузі.

Нами створено торговельну структуру, яка максимально задовольняє потреби виробників меблів у необхідних комплектуючих.

Ми пропонуємо широкий асортимент якісної продукції з наших складів у Києві. Основним чинником успіху компанії, крім високої якості товару,є постійна наявність на складі широкого асортименту пропонованої продукції.

  • Плівка ПВХ
  • Кромка ПВХ
  • Натуральний шпон
  • Шпон ФайнЛайн
  • Акрилові панелі
  • Фарбований МДФ ‘UV’

Матеріали запропоновані нашою фірмою високотехнологічні та відповідають найвищим вимогам клієнтів. Ми не стоїмо на місці і намагаємося йти в ногу з часом. У нас завжди можна знайти цікаві та модні новинки в області декору меблевих фасадів, шаф купе та ін.

Процвітання нашої фірми залежить від впровадження нових та ефектних продуктів у меблевій галузі. Разом з нами на гребені модних тенденцій опиняються наші клієнти.

Впроваджувати нові технології на виробництві допомагає кваліфікована команда менеджерів, яка не тільки здійснює постійний технологічний супровід клієнта, але й допомагає у підборі оптимальної для клієнта продукції.

Співробітники компанії регулярно підвищують свою кваліфікацію на підприємствах партнерів-постачальників, щоб забезпечити високий рівень консультацій щодо продукції та технологій її впровадження на підприємствах наших клієнтів.

Продукцію компанія пропонує зі свого складу в м.Київ.

Ми допоможемо Вам досягти успіху в бізнесі!

З нами надійно та легко!

Давайте знайомитися!